Planera hästköp?

Hej! Idag är det söndag och jag är bara hemma och vilar - perfekt för lite Star stable!

Jag loggade som vanligt in på onsdagen för att kika på de nya hästarna, framför allt för att se vilken den tredje färgen var. Jag är så otroligt kluven till denna häst! Jag förstår inte riktigt vad det är. Tidigare har det alltid varit att jag antingen gillar den eller inte gillar den, men denna Trakehner makes me think... Jag älskar sporthästmodellen och jag tillhör den lilla skara som gillar hästens gångarter, för de är unika. Då syftar jag självklart på traven. Den studsar och ser ut att vara en "förlängd" variant, men eftersom traven är som vanlig trav, dvs varken ökad eller kortad så ser det lite onaturligt ut, MEN, det får mina tankar till en unghäst! Därför ser jag numera alla trakehner som just unghästar. Och jag charmas av idén! Så gulligt att ha en bebishäst att tämja och träna. 

Hur som helst tyckte jag den bruna egentligen var finast, men jag står inte riktigt ut med det vita benet. Hehe. I-landsproblem. Pinton är gudavacker men skäck är egentligen ingen färg som faller mig i smaken, särskilt när det var så mycket vita partier. Jag föll mest för det nätta, svarta huvudet! Därför tänker jag att det kanske kommer fler hästar, och då eventuellt en helt mörk häst. Mörkbrun hade ju varit superfint!
 Det slutar helt enkelt med att den grå är favoriten! Jag får verkligen "bebisvibbar" av den, och jag har ingen grå häst förutom app-ponnyn, så det kanske blir något med den! 
 
Jag spenderade i alla fall söndagsförmiddagen med att träna mitt svarta fullblod Elise. Vi körde rundan i Molnriket och därefter lite arkeologi i Epona.
 
Allmänt | | Kommentera |

Vilken skönhet!

 
Men hörni WOW vad fin den här bilden är! Och hästen! Well done Star Stable! Vad kul det ska bli med onsdag och få se dessa hästar i spelet. 
 
Onsdagsuppdateringar | | Kommentera |

Framtidstankar

 
Hej hopp hörni! Jag liksom många andra tycker nog det är tråkigt att vi inte får ta del av ett nytt område i år. Nu har vi väl vant oss vid den "besvikelsen" och i stället sett fram emot de uppdateringar som varit - och som komma skall! Ett nytt, uppfräschat Sydhoven som känns mer aktuellt än någonsin, ett utökat Molnrike som bjuder på lite mer att göra och en kommande hästras som jag tror många, inklusive jag, ser fram emot! Jag gillar vanliga hästar och gärna av sportigare modell, sådana hästar vi ser på tävlingbanorna likväl som ute och strutta i hagen. Trakehnern ser ut som en utvecklad modell av hannoveranaren med ett betydligt mer feminint uttryck, glada ögon och små öron samt en gungande galopp. Jag är inte överdrivet förtjust i färgerna, den bruna hade varit perfekt utan det vita benet i mitt tycke, och skäcken är fin även om jag inte älskar färgen. Därför är jag spänd på onsdag för att se vilken den tredje färgen blir - för visst brukar det alltid vara en tredje färg?! 
Anyway, förhoppningarna är höga och jag ser fram emot en spännande och innehållsrik höst på Jorvik. <3
 
P.S. Även  om jag själv bloggar dåligt så är jag en flitig läsare av andra SSO-bloggar. Tipsa gärna om bra bloggar så följer jag gärna! 
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp