Trögstartat 2018

Bild från Star Stables hemsida
 
Förra veckans uppdatering var en stor besvikelse. På riktigt! Vad är det för vits att promenera in och ut ur Pandoria när man känner för det? Vi har ju kämpat för att komma dit och därmed har mystiken bevarats, och vi har längtat till den dagen vi får rädda Anne. Men nu? Pandoria känns supertråkigt! Jag undrar verkligen hur tankegångarna gick bland SSO-teamet när de beslutade att förra veckans uppdatering skulle ge oss inträde till den rosa världen. Vad är det för vits? Vad är meningen? Vi kan ju inte på något sätt bygga rykte? Själv har jag besökt Pandoria en gång, inte mer.

Jag hoppas på bättre uppdatering idag! :) 


Onsdagsuppdateringar | | En kommentar |

Ett tag sedan sist

Hej på er! Uppdateringen här har ju uteblivit något, främst på grund av att skolan tagit så enormt mycket tid. Att det dessutom står lite still i SSO-communityt gör ju inte saken bättre, även om vi fått några miniuppdrag att utföra i Mistfall bland annat. 
 Jag läste lite SSO-bloggar och såg en person som ridit runt i Dews gamla paddock. Jag kände inte igen namnet utan var tvungen att wiki-söka, och blev helt paff som aldrig någonsin upptäckt den där paddocken uppe i bergen. Haha! Så jag var tvungen att logga in och sadlade Copper för en ritt mot Epona. Och där och då när jag red runt på den övergivna gården så insåg jag hur jäkla snygg den här platsen är och ÅH vad jag vill ha uppdrag här! Att vi typ skulle få rensa upp, laga sprickor, ta bort ogräs, plantera om blommor, installera belysning, bygga boxar - you name it! Den har sån potential, och den ligger så vackert belägen, lilla gården. Gah!

 
Tankar och idéer | | En kommentar |

Halloj i vintermörkret!

Trist väder ute och jag har precis lämnat in ett stort skolarbete, perfekt för att spendera dagen på världens bästa onlinespel :)
Igår fick vi årets första uppdatering som gav oss tre nya hästar. Jag tycker att alla är jättefina och särskilt då hannoveranaren eftersom den rasen ligger mig nära hjärtat. Färgen är ju dock direkt copy-pastead från det grå engelska fullblodet. Och jag har supersvårt för färgen, jag vet inte riktigt vad det är! Men det känns som att hästen är målad och jag kan inte se färgen i verkligheten liksom. Googlar man "grey hanoverian" så är det apelkastade hästar med synliga prickar. Men, utöver detta så gillar jag den verkligen och jag kanske slår till, för den där bläsen gör sitt, och jag kan tänka mig hur vacker den blir i lång man och snygg dressyrutrustning... Sen att grå är en tacksam färg som matchar exakt varje färg på schabraket också ;) Förutom brun och beige kanske.


Den leverfärgade connemaran var ingen hit för mig dock, superfin färg egentligen men som tyvärr inte kommer till sin fulla rätt på grund av bristen av detaljer, i mitt tycke! Den blir liksom lite dassig, nästan att den ser lite dammig ut och skulle behöva tvättas lite haha! 
Flugskimmeln däremot är ju en tiopoängare, connemaran överlag tycker jag är en av de snyggaste raserna i spelet tack vare perfekta gångarter och snygga animationer. Flugskimmeln känns som en häst jag kan se i verkligheten! Riktigt gullig. Bra jobbat, SSO!
 


Onsdagsuppdateringar | | En kommentar |
Upp