Jag har blivit med ponny!

Det osannolika har hänt! Jag trodde aaaaldrig att jag skulle köpa en ponny då de är sega och inte fanns i särskilt vackra varianter, till att börja med. När welshponnyerna kom ville jag gärna ha en men kunde inte stå ut med tanken på att det skulle ta ett halvt sekel att ta sig från en plats till en annan...
 Men så släpptes de nya jorvikiska ponnyerna, uppdaterade och snygga, trots detta var jag var ändå inte såld på dem. När jag däremot fick se att en ny ponny fanns i appen så ändrade jag mig. Vilken snygging! Och det känna extra speciellt att man fött upp den själv och konverterat in i spelet.
Jag ger er: Berta! En pigg men envis ponny som travade rätt in i mitt hjärta.

Jag blev plötsligt tagg på en liten uppdragsserie som jag aldrig fått uppleva, nämligen bygget av ponnytävlingen i Fort Pinta. Tji fick jag när det krävdes en övernattning med detsamma, men då har jag något kul att se fram emot imorgon om det inte är någon jätte-onsdagsuppdatering.

En sak blev jag väldigt besviken på dock, och det är att trots den krumma storleken så ser vi lika små ut när vi rider ponny som när vi rider storhäst. Hade varit mer realistiskt om fötterna var placerade nedanför ponnyns mage. Det syntes när man klättrade upp på ponnyn att hela karaktären liksom krympte. Synd, tycker jag! 

Ett önskemål jag har är att hästarna borde låta annorlunda! Orimligt i mina öron att ponnyn gnäggar likadant som en shirehäst. Det vore väl coolt om de lät annorlunda, våra vackra springare i detta spel! :D
 
 
Mina hästar | | Kommentera |

It is mine!

Haha ja nu jäklar hörrni får ni vara glada för min skull! Idag - hemma sjuk och eländig - lyckades jag hitta ALLA delar till det Spektaktulära skelettet! Jisses vad jag har kutat runt i Dinodalen i hopp om att inte bara hitta trasiga ben och äggskal, säkert tjugo rundor vilket säkert var 19 runor i onödan då jag upptäckte en ny sten som gav mig en fjärdedel av det jag behövde haha. Yaaaas nu är västen min!!!! Hahaha.

 
Utrustning och prylar | | En kommentar |

Arkeologi

Hej hörni! Det var länge sedan jag var inne här då det absolut inte funnits tid eller intresse av att blogga - framför allt till följd av att jag tagit examen (!) samt fått ett nytt jobb (!) som krävt 100 % fokus av mig. Men jag läser fortfarande alla härliga SSO-bloggar, är så inponerad av er alla som fortsätter vara kreativa och skriver ihop välformulerade inlägg och postar fina bilder!
 
Jag har hunnit spela lite grann emellanåt och eftersom det (som vanligt) inte funnits någon längre uppdragskedja att ägna sig åt så har jag fokuserat på arkeologi. Jag vet inte när vi fick tillgång till det, ja i samband med att Dinodalen öppnade såklart, men när var det egentligen - flera år sedan?! Där har jag lyckats skrapa ihop tre olika skelett och fram till för någon dag sedan dessutom blivit klar med arkeologin i Epona (hos professorn, däremot inte hos Walter Winterwell). Den uppdrags"serien" då jag fick stifta bekantskap med Hawaii Jones var SÅ kul! Tänk att jag inte gjort det uppdraget förrän NU?! 

Men det är en enda grej som grämer mig. Jag nämnde att jag lyckats hitta tre av skeletten i Dinodalen. Där belönades jag bland annat med en jacka som jag suktat efter så länge! Det är det sista skelettet som jag - uppenbarligen - ägnat mig minst tid åt då jag tyckt hela området runt Isenskog är svårnavigerad. Det är nog främst dimman som gör det svårt för mig. Nu har jag ridit runt där hur många gånger som helst och ändå belönas jag med KNAPPT en del per "runda". Och då behöver man typ 2+8+8+12... Jag antar att jag bara har otur! Kan rida förbi samma sten hundra gånger och den vill aldrig glittra. Och glittrar den så får jag en trasig konservburk. Haha.

Men! Den dagen kommer. Jag vet ju med mig att när jag väl lyckas hitta alla delar så får jag den där fina västen!

 
Allmänt | | En kommentar |
Upp