En reflektion över senaste uppdateringen

Rädda Nightdust! En otroligt spännande och välgjord följetong fick sitt avslut i onsdags då vi äntligen lyckades rädda Nightdust och de andra tillfångatagna hästarna från den otäcka skurken Mr Anwir. Jag tillhör den skaran som faktiskt tyckte det var lite läskigt när han förvandlades till... ja vad kan man kalla det, varulv?
Det enda jag tyckte var att uppdraget tog sådan tid. Jag hade gärna sett att det delades upp, åtminstone på hälften. Dels då olyckliga omständigheter gjorde att man kunde spela först klockan 21 och därmed spenderade hela kvällen åt att spela igenom uppdraget, och dels att det tar slut för snabbt, en uppdragskedja får gärna löpa över fler än en dag. Men, spännande var det och lite sorgligt att det är slut! Men det kommer ju mer följetonger :)

Under loppet när man skulle fly från varulven aka Mr Anwir så buggade spelet en aning för mig och jag och Lionking hamnade i något konstigt stall? Jag kunde inte ta mig därifrån utan fick starta om spelet. Någon annan som erfarat samma sak?

 
Onsdagsuppdateringar | |
#1 - - Delfina:

Vad skumt xD Har inte spelat uppdragen än, så vet inte riktigt. Hoppas det är en bugg som har med framtida nya funktioner att göra!

Upp