Favorithögtiden på hela året

Igår, onsdag, skyndade jag mig hem från jobbet (kan ha varit så att jag till och med flexade hem lite tidigare...) för att ladda upp med fötterna i högläge, Halloween-film på teven och ett mysigt halloween-spel i knät. Det är dags för favorithögtiden på året! Varde Hall-o-weeeeen!
Jag måste dock erkänna att jag verkligen saknar de tidigare uppdragen, det vill säga spökjakt och jaga efter äpplen, gå i labyrinten i Vingårdskällaren och... ja vad mer vi nu gjorde. Haha. Men det tillhör väl Star stables nya look. Och vi har ju fått nya "världar" att resa till och jag är faktiskt mindre förtjust i det om jag ska vara helt ärlig! Jag vill att mystiken befinner sig på Jorvik, helst inte att vi ska behöva resa BORT till Julvärlden, Mica Stonegrounds värld eller Gallopers mysiga häng. Haha. Jag tror ni vet vad jag menar. Det kändes ändå lite läskigare när Galloper smög runt på Jorvik!!!
Hur som helst är jag ändå löjligt förtjust i Gallopers näste. Jag är en riktig sucker för spökfigurer, "oförstådda själar" och det nya racet med den dramatiska och känslomässiga musiken till Gallopers tre mardrömmar är helt utomordentligt välgjort. Jag tjöt högt av välbehag när jag red igenom racet första gången. Jag ska ta och lyssna igenom soundtracket på Spotify! 
Kul också för de som längtat efter att få rida på eldhästen! För min del räcker det att rida honom i racet, men gläds åt de som får chansen att köpa honom och ta med hem till Jorvik.

Tack för en jättekul uppdatering! <3
 
Onsdagsuppdateringar | | En kommentar |

Överraskning efter överraskning

Men waoaw vad jag blev glad när jag såg nyheterna i Star stable-appen! Jag doooog när jag läste "warmblood" och såg denna bilden ovan, vilka välskapta hästar! Och herregud vad de är söta. Ponnysöta! Ögonen, färgen, nätthten, uttrycksfulla ansikten... Jag är förälskad! Jag är så tagg på att se hur min Autumndancer ser ut när jag loggar in... Varmblod varmblod varmblod! Det känns som en eeeevighet till den 7:e november, och då har jag ändå knappt blivit mätt på gårdens Halloween-uppdateringar. 
 Älskade spel! Så glad över att vara en del av detta magiska äventyr. 
 
Onsdagsuppdateringar | | Kommentera |

Ett nytt Silverglade

Wow vad paff jag blev när jag satt på jobbet och scrollade på Instagram, och nåddes av nyheterna att hela Silverglade ska uppdateras!!!! Jag blev helt tokig och hypertaggad när jag såg bilderna, SÅ fint! Sen gick jag in på hemsidan och läste själva nyheten, och då blev jag lite osäker... När jag insåg att det var i samma tappning som Mistfall så blev jag rädd för att hela Jorvik ska bli sådär kallt, utan dagsljus och med en blå toning i luften... 
 Men precis som det sägs i intervjun, så behöver hela Jorvik bli enhetligt. Det är inte meningen att man ska nås av en ny värld när man rider genom tunneln till Mistfall, hela Jorvik ska vara som en saga.
 Jag läste kommentarerna på instagraminlägget och höll först med när det önskades om mer realistiska miljöer. jag älskar spelet just för att det är realistiskt med sina vackra hästar, utrustning, gångarter, funktioner såsom ryktning och kratsa hovarna... Men å andra sidan, det är inget särskilt realistiskt spel med tanke på att vår största fiende är en jättebläckfisk... 
 Jag är tudelad!!!! Men, jag ser i skrivande stund på Esmeralda Silverforces som sa så klokt att Det kommer bli en helt annan grej när vi väl är där, och att Esmeralda själv nästan grät av lycka när det provspelades i de nya miljöerna. Jag litar på de orden!
 
Sedan älskar jag också att sådana här stoooora nyheter engagerar hela communityt. Inklusive mig :) Det är bra att släppa sneak peeks. Grymma spel!
 
Bild från Star stables hemsida. Det ser riktigt mysigt ut! Hoppas att det blir bra <3
Allmänt | | Kommentera |
Upp