Planera hästköp?

Hej! Idag är det söndag och jag är bara hemma och vilar - perfekt för lite Star stable!

Jag loggade som vanligt in på onsdagen för att kika på de nya hästarna, framför allt för att se vilken den tredje färgen var. Jag är så otroligt kluven till denna häst! Jag förstår inte riktigt vad det är. Tidigare har det alltid varit att jag antingen gillar den eller inte gillar den, men denna Trakehner makes me think... Jag älskar sporthästmodellen och jag tillhör den lilla skara som gillar hästens gångarter, för de är unika. Då syftar jag självklart på traven. Den studsar och ser ut att vara en "förlängd" variant, men eftersom traven är som vanlig trav, dvs varken ökad eller kortad så ser det lite onaturligt ut, MEN, det får mina tankar till en unghäst! Därför ser jag numera alla trakehner som just unghästar. Och jag charmas av idén! Så gulligt att ha en bebishäst att tämja och träna. 

Hur som helst tyckte jag den bruna egentligen var finast, men jag står inte riktigt ut med det vita benet. Hehe. I-landsproblem. Pinton är gudavacker men skäck är egentligen ingen färg som faller mig i smaken, särskilt när det var så mycket vita partier. Jag föll mest för det nätta, svarta huvudet! Därför tänker jag att det kanske kommer fler hästar, och då eventuellt en helt mörk häst. Mörkbrun hade ju varit superfint!
 Det slutar helt enkelt med att den grå är favoriten! Jag får verkligen "bebisvibbar" av den, och jag har ingen grå häst förutom app-ponnyn, så det kanske blir något med den! 
 
Jag spenderade i alla fall söndagsförmiddagen med att träna mitt svarta fullblod Elise. Vi körde rundan i Molnriket och därefter lite arkeologi i Epona.
 
Allmänt | |
Upp